HNK Vukovar 1991 pojačao se s nekadašnjim igračem Manchester Citya

0
Foto: HNK Vukovar 1991

Odmah nakon posljednje prvenstvene utakmice u SuporSport Nogometnoj ligi Uprava HNK Vukovara 1991 i nedavno imenovani trener Branko Karačić započeli su procesom pojačavanja i slaganja nove momčadi za novo prvenstvo. Na svojoj službenoj stranici HNK Vukovar 1991 objavio je kako je novi igrač vukovarskog kluba postao Keyendrah Simmonds (22). Kako se navodi radi se o igraču koji u Vukovar stiže iz Manchestera (Engleska).   – Piše Press032.

Riječ je o engleskom ofenzivcu koji je prošao nogometnu školu Manchester Cityja koja važi za jednu od najboljih nogometnih škola na svijetu. Keyendrah je bio član Birmingham Cityja i Grimsby Towna, a za juniorsku reprezentaciju Engleske ima pet nastupa i jedan pogodak.

U Cityju je imao priliku trenirati s brojnim zvijezdama poput Raheema Sterlinga, a u Vukovaru će pokušati pokazati svoj nogometni talent.

HNK Vukovar 1991 objavio je i kako je novi klupski sponzor postao 11teamsports koji će opremiti klub Nike proizvodima. Iz kluba navode kako je 11teamsports jedna od najvećih i najboljih online trgovina i dobavljača u nogometnom svijetu. Također je i partner s punom uslugom za timske sportove, korporativnu odjeću i merchandising.