HNK Vukovar 1991 dobio klupski autobus

Foto: www.facebook.com/HNKVukovar1991

Iz dana u dan, iz tjedna u tjedan, HNK Vukovar 1991 raste kao klub u svim segmentima te polako ali sigurno postaje respektabilan sportski kolektiv u Hrvatskoj. HNK Vukovar 1991 natječe se u SuperSport Prvoj nogometnoj ligi gdje, poslije 13 odigranih kola, zauzimaju treće mjesto sa 21 osvojenih bodova.

Međutim, ovih dana najviše interesiranja izazvao je klupski autobus s kojim će ubuduće igrači HNK Vukovara 1991 putovati na utakmice. Autobus je crne boje i s jasno istaknutim grbom kluba i natpisom kluba. Na stražnje dijelu autobusa nalaze se vidljive fotografije Blage Zadre i Jean Michel Nicoliera i porukom „Heroji se nikad ne zaboravljaju“. I klupski autobus pokazatelj je ne samo rada, ustroja nego i ambicija kluba koji je do prije par godina bio u velikim problemima i na začelju 3. HNL Istok.  

Kako to i inače ide klupski autobus HNK Vukovara 1991 izazvao je brojne pozitivne reakcije širom Hrvatske o čemu su pisali i brojni mediji. U isto vrijeme autobus je radi fotografija Blage Zadre i Jean Michel Nicoliera u Srbiji naišao na brojne osude odakle navode kako je neprihvatljivo povezivanje sporta i rata.

Foto: www.facebook.com/HNKVukovar1991