Hajduk bez ključnih igrača protiv Osijeka na rasprodanoj Opus Areni

0
foto: NK OSIJEK

Uzbudljivi trenuci očekuju nas danas na Opus Areni u Osijeku, gdje će se sastati domaća momčad Osijeka i Hajduk u okviru 21. kola SuperSport HNL-a. Atmosfera će biti vruća s obzirom na rasprodanu arenu i važnost susreta za obje ekipe.

Hajduk ulazi u ovu utakmicu nakon nedavnog poraza od Rijeke na svom stadionu, što ih je koštalo vodeće pozicije na ljestvici. Splićani su sada na drugom mjestu, a kako bi se vratili na vrh, morat će savladati motivirane Osječane. No, izazov za Hajduk postaje još veći s povredom ključnog igrača Marka Livaje, te izostancima Nike Sigura i Emira Sahitija zbog žutih kartona.

Osijek, s druge strane, zauzima četvrto mjesto s 30 bodova, ali se nalazi 11 bodova iza vodećih Rijeke i Hajduka. Imaju priliku smanjiti zaostatak i pokazati svoju snagu protiv oslabljene momčadi Hajduka. Uz to, u redove Osječana trebao bi se pridružiti Josip Brekalo, koji će danas debitirati za Karoglanovu momčad.

Dinamo, s utakmicom manje, drži se na trećem mjestu s 37 bodova, te će s pažnjom pratiti ishod ovog susreta, znajući da im dobra igra Osijeka može pružiti priliku za skakanje na ljestvici.

Uzbuđenje raste pred ovu ključnu utakmicu, a ljubitelji nogometa sigurno će uživati u nadmetanju na terenu. Hoće li Hajduk uspjeti nadoknaditi nedostatak ključnih igrača ili će Osijek iskoristiti priliku za približavanje vodećima? Saznat ćemo sve večeras od 17:30 na Opus Areni.