Federico Coppitelli stigao u Osijek, danas ima službeno predstavljanje

0
foto; ilustracija/NK Osijek

Federico Coppitelli, iznimno talentirani talijanski trener, stigao je na Opus Arenu i preuzet će poziciju glavnog trenera NK Osijeka. Mladi stručnjak bit će predstavljen javnosti danas u 11 sati, na konferenciji za medije u press centru Opus Arene. NK Osijek je sezonu završio na 4. mjestu, iza Dinama, Rijeke i Hajduka, te su u klubu uvjereni da će Coppitelli donijeti novi impuls i energiju potrebnu za bolji plasman u nadolazećoj sezoni.

Federico Coppitelli dolazi s impresivnim uspjesima iz svoje dosadašnje karijere. Osvojio je pet trofeja s mlađim uzrastima, a njegov najveći uspjeh ove sezone bio je osvajanje naslova juniorskog prvaka Italije s Lecceom. Njegov rad s mladim igračima i sposobnost razvijanja njihovih vještina bit će ključni za budući razvoj i uspjeh NK Osijeka.

Konferencija za medije na kojoj će Federico Coppitelli biti službeno predstavljen održat će se danas u 11 sati u press centru Opus Arene. Očekuje se veliki interes medija i navijača koji s nestrpljenjem iščekuju čuti planove novog trenera za nadolazeću sezonu.