Džentlmeni predstavili pjesmu o rastanku – „Nije važno“

0
Foto: Marina Pešić i Filip Kovačević

Početkom ovog mjeseca Džentlmeni su pjesmu premijerno predstavili na CMC festivalu u Vodicama gdje su ujedno održali i veliki koncert te privukli veliki broj publike. Nije to ništa čudno jer Džentlmeni su postali sinonim za pravu feštu, gdje god da se pojave. Poznato je da Dalmacija voli tamburaše, stoga su ih Vodice sjajno primile u spektakularnoj festivalskoj noći CMC festivala. „Nije važno“ je njihova nova pjesma koja je jedna od stanica na putu do novog studijskog albuma.

Prava je to pjesma o rastanku koja je omotana iskrenim emocijama. Nije rijetkost da Džentlmeni unutar svojeg benda imaju snažne autore čije pjesme zauzimaju svoje mjesto u radijskom eteru. Tako je pjesmu „Nije važno“ skladao gitarist Džentlmena, Bojan Benčić, na tekst Nenada Mikića. Aranžman je kao i na svim ostalim njihovih pjesmama djelo Darka Čuvidića i Željka Nikolina, dvojca koji stoji iza velikog broja hitova Džentlmena.

U iščekivanju videospota Džentlmeni trenutno borave na pozornici pa su nakon CMC festivala održali spektakularan koncert u sklopu proslave Vidova, Dana Općine Pitomača. Za sve nadolazeće koncerte pratite njihove društvene mreže, a u međuvremenu „Nije važno“ će sigurno zaploviti radijskim vodama i privući pozornost glazbenih urednika, ali i slušatelja.