Drugi krug prodaje ulaznica za EURO 2024. počinje 4. prosinca

0
foto: PRESS

Njemački nogometni savez (DFB) najavio je da će drugi krug prodaje ulaznica za EURO 2024. započeti 4. prosinca, samo dva dana nakon ždrijeba skupina. Turnir će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja sljedeće godine.

U ovom krugu prodaje bit će dostupno milijun ulaznica za navijače 21 reprezentacije koje će sudjelovati na turniru. Prvi krug prodaje, koji je uključivao više od 1,2 milijuna ulaznica, proveden je putem lutrije, pri čemu se prijavilo čak 20 milijuna kandidata.

Cijene ulaznica variraju od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje opcije gledanja finalne utakmice, koja će se odigrati 14. srpnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Do sada je 17 reprezentacija osiguralo nastup na Europskom prvenstvu, a uz domaćina Njemačku, kvalificirale su se reprezentacije Albanije, Austrije, Belgije, Danske, Engleske, Francuske, Mađarske, Nizozemske, Portugala, Rumunjske, Slovačke, Srbije, Škotske, Španjolske, Švicarske i Turske.

U ponedjeljak i utorak će se putem izravnih dvoboja za plasman na EURO odrediti posljednje četiri reprezentacije koje će sudjelovati na turniru, a među njima su Ukrajina, Italija, Češka, Moldavija, Slovenija, Kazahstan, Hrvatska i Wales.