Detalji jučerašnjeg napada u Valpovu

0
foto: MB PRESS

Kao što smo jučer doznali dogodio se napad u Valpovu u obiteljskoj kući. Naime 20-godišnjak oštrim je predmetom ozlijedio dvoje ljudi u pedesetim godinama. Radi se o nasilju unutar obitelji odnosno o napadu sina na oca i majku. Policija je 20-godišnjaka uhitila 15 minuta nakon nemilog događaja, a za roditelje je pozvana Hitna pomoć. Policijska uprava osječko-baranjska danas je izvijestila o događaju, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

,,Jučer, 25. studenog, oko 13,20 sati, u Valpovu, u obiteljskoj kući 20-godišnji hrvatski državljanin oštrim je predmetom zadao više ozljeda po tijelu 54-godišnjeg hrvatskog državljanina i 51-godišnje hrvatske državljanke.

Ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su im liječnici konstatirali teške tjelesne ozlijede. Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavili su očevid na mjestu događaja.

Brzom intervencijom policijskih službenika 20-godišnji hrvatski državljanin je uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.” – izvijestila je PU osječko-baranjska