Crni dresovi odlaze u povijest, novi dresovi bit će tamnoplavi?

0
foto:HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru će predstaviti novu rezervnu garnituru dresova, a crni dresovi odlaze u povijest. Nije još uvijek poznato kako će izgledati novi dizajn, ali prema informacijama koje cure mogla bi dominirati tamno plava boja. Predstavit će se i nova prva garnitura no ona ne bi trebala previše odstupati od dosadašnje tradicionalne crveno bijele kombinacije s kvadratićima. – Piše RTL.

Crna je kombinacija bila dizajnirana za Mundijal u Rusiji, a u njoj smo nastupali i na posljednjem Europskom prvenstvu. Iako je dočekana sa skepsom, a neki su je smatrali i pomalo kontroverznom većini hrvatskih navijača je prirasla srcu zbog činjenice da su Vatreni upravo u njoj ostvarili čitav niz povijesnih pobjeda koje su obilježile ne samo posljednje četiri godine već i hrvatski nogomet u cjelini.

Službeni dobavljač opreme reprezentacije Nike uoči Svjetskog prvenstva u Kataru predstavit će nove dresove koji će svoju premijeru imati u rujnu na utakmicama Lige nacija protiv Austrije i Danske.

A poznata stranica Footy Headlines objavila je kako bi dres Hrvatske iduće sezone mogao izgledati. Prva garnitura bit će bijeli dres sa šahovnicom i bijelim rukavima, dok bi drugi bio u plavo-crnim tonovima. Treba napomenuti da je ovo samo grafika koja se temelji na dostupnim informacijama. Izgled konačnog proizvoda možda će se razlikovati od ovih predložaka.

Foto: footyheadlines.com

Foto: footyheadlines.com