Coca-Cola objavila novo priopćenje: “Cijela serija Romerquella bila je ispravna”

0
foto: Screenshot

Coca-Cola HBC Hrvatska poslala je priopćenje u kojem stoji da je i posljednja analiza Državnog inspektorata pokazala da je sa serijom povučenih proizvoda sve u redu, te da nisu pronađene nikakve nepravilnosti.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Posljednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. studenoga 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. 

Serija Romerquelle Emotion s okusom borovnica nar, 330 ml, serije trajnosti 12.2023. L17, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. studenoga 2023. godine slijedom zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Nakon provedene analize, sada je potvrđena zdravstvena ispravnost ove serije. 

Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo s potpunom transparentnošću surađivati sa svim nadležnim tijelima tijekom istrage jednog izoliranog slučaja u Rijeci.

Iskreno smo zahvalni našim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u naše poslovanje i brandove te još jednom naglašavamo da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, kojima smo potpuno predani tijekom više od 55 godina na hrvatskome tržištu.

Zapisniku Državnog inspektorata Republike Hrvatske možete pristupiti na poveznici niže.’, zaključuje Coca-Cola u priopćenju.