Baranjska čistoća postavila novi višenamjenski objekt

0

U sklopu deponije i reciklažnog dvorišta u Belom Manastiru, tvrtka Baranjska čistoća postavila je montažni, višenamjenski objekt od 200 kvadrata. Radi se o objektu koji sadrži uredski, skladišni i sanitarni prostor.

Služit će prvenstveno zaposlenicima Baranjske čistoće kojih na terenu i u sklopu reciklažnog dvorišta ima 30. Ovim objektom po prvim puta imat će zaseban prostor za presvlačenje i ormare za spremanje odjeće.

Ugovor o narudžbi ovog objekta potpisan je prije nekoliko tjedana, a proteklih dana on je dostavljen i sastavljen. Projekt je vrijedan 600 tisuća kuna+ pdv, a objekt proizvodi tvrtka Tehnix iz Donjeg Kraljeva.

Objekt se sastoji od 16 modula koji su sastavljeni, a slijedi postavljanje krova, uređenje okolnog prostora, povezivanje instalacija te postavljanje namještaja i opreme, saznajemo od direktora Baranjske čistoće, Damira Paulića.

,,S obzirom da se radi o urednom i multifunkcionalnom prostoru u njemu će se moći održavati sastanci, sada smo u mogućnosti ugostiti djecu iz škola kako bi organizirali radionice i edukacije.”, dodao je Paulić.

Baranjska čistoća intenzivno radi na edukaciji građana o pametnom gospodarenju otpada koji vodi k manjoj količini otpada na samoj deponiji i profitabilnijem poslovanju.

Paulić dodao je kako Baranjska čistoća planira nova zaposlenja na sortirnici u Belom Manastiru zbog povećanja opsega poslovanja.