Baby Lasagna : ‘Većina mojih prijatelja je imala posao, automobile, stanove, a ja nisam imao ništa. Bio sam švorc’

0
FOTO: screenshot/YT

Marko Purišić/ Baby Lasagna na svom je Facebook profilu objavio iskrenu ispovijest o svojoj glazbenoj karijeri i s obožavateljima podijelio detalje iz svog privatnog života. Priznao je da je bio korak od odustajanja od galzbene karijere.

“Prijavio sam se za posao. Odustao sam od činjenice da mi glazba neće plaćati račune i da mi nije dala obitelj. Trebao mi je posao i znao sam ga pronaći (Početak kraja). Bilo je to za dobru poziciju, daleko je otišlo u procesu zapošljavanja. I onda su me pozvali na selekciju za Euroviziju, pitao sam regrutere može li pričekati. Ostavili su me na mjesec dana. Osvojio sam Doru 2024. Podsjetili su me “Čestitamo, možda ćemo surađivati u budućnosti ali, za sada,sretno u glazbenoj karijeri”, napisao je Baby Lasagna. U nastavku je dodao:

“Volim pričati ovu priču. Podsjeća nas da ponekad, čak i ako misliš da je gotovo, nije. Bio sam spreman napustiti glazbu, gledao sam kako svi napreduju i još uvijek sam bio isti kao u srednjoj školi. Većina mojih prijatelja je imala posao, automobile, stanove, a ja nisam imao ništa od toga, bio sam švorc. Nisam imao ni bicikl jer sam svo vrijeme i novac uložio u glazbu. Pitao sam se zašto sam ovo uradio, ako nisam lud. Nadam se da će moja priča inspirirati neke ljude i potaknuti ih da ne odustaju”, naspisao je Marko Purišić.