Baby Lasagna se danas vraća u Hrvatsku, Zagreb priprema doček

0
foto:: screenshot

Nakon povijesnog uspjeha na Eurosongu, odnosno drugog mjesta, Baby Lasagna danas se vraća kući. Prema posljednjim informacijama, na zagrebački aerodrom slijeće oko 13:15 avionom Croatia Airlinesa.

Nakon toga će se sa svojim timom zaputiti na Trg bana Jelačića, gdje mu Grad Zagreb priprema doček. Vozit će se istom rutom kao nekad hrvatska nogometna reprezentacija – kroz Novi Zagreb, preko Mosta slobode i Vukovarske, Savskom do Trga.

Pjevaju Let 3, Tajči i Emilija Kokić

“Pozivamo sve građane i ljubitelje glazbe da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gdje će od 13:00 sati biti organiziran prigodan program dočeka, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa Miljenko Cvitković – Minja”, priopćio je Grad.

S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave, napominju iz Grada.