Autom sletio u Veličanku, ozlijeđene ostavio u vodi, a on pobjegao

0

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 8.30 sati na cesti između Požege i Mihaljevaca.

“Na cesti Požega-Mihaljevci došlo je do prometne nesreće između dva osobna vozila, dvije osobe su ozlijeđene te su prevezene u požešku bolnicu”, izvijestili su iz OKCa PU požeško- slavonske te naveli da je zbog očevida u 08,42 sata zatvorena cesta za sav promet.

Prema neslužbenima informacijama s kojima raspolažemo u ovom trenutku, vozač automobila koji je sletio u Veličanku je pobjegao s mjesta prometne nesreće te je u automobilu ostavio ozlijeđene suputnike. Za njim je u tijeku potraga.

Javna vatrogasna postrojba Grada Požege objavila je sljedeće: “Dežurna druga smjena JVP Grada Požege NV(3/1) dana 27. kolovoza 2023. godine u 08:21 sati izlazi na Tehničku intervenciju na prometnici Požega – Mihaljevci u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila od kojih je jedno završilo u koritu rijeke Veličanke, a drugo uz prometnicu te su dvije osobe ozlijeđene. Vatrogasna smjena je iznesla teže ozlijeđenu osobu iz korita rijeke i njenom transportu do vozila HMP, te smo izvršili odspajanje vozila sa akumulatora.”