NK Graničar iz Županje pobjednik KUP-a Vukovarsko – srijemske županije

0
foto; NK Graničar

Momčad NK Graničara iz Županje pobjednik je KUP-a Vukovarsko – srijemske županije. Županjci su u finalnoj utakmici, koja je igrana u Vukovaru, pobijedila momčad NK Vuteks Sloge rezultatom 2:0 (1:0). Golove su postignuli Marko Pastuović i Ivan Kovačević.

Prema svemu viđenome na terenu radi se o zasluženoj pobjedi NK Graničara koji je tijekom 90 minuta bio bolji suparnik. Na momčadi iz Vukovara primijetio se umor s obzirom da su se dan ranije vratili sa priprema kao i da su u tjedan dana odigrali četiri utakmice. Međutim, i NK Vuteks Sloge biti će svakako momčad koja će igrati zapaženu ulogu u ovogodišnjem prvenstvu 3. HNL. U isto vrijeme NK Graničar potvrdio je svoj kontinuitet te je ovo druga godina za redom da su osvojili KUP Vukovarsko – srijemske županije. Momčad iz Županje potvrdila je svoju kvalitetu te će oni zasigurno računati na plasman u gornji dio ljestvice 3 HNL.

Obje momčadi nastavljaju natjecanje u KUP-u RH. Tako će u pretkolu KUP-a, koje se igra 25. kolovoza, momčad Graničara ugostiti Rudar iz Labina dok će NK Vuteks Sloga ugostiti momčad NK Straže iz Huma na Sutli.

NK Vuteks Sloga: Memović Dubravac Jelečki Uščebka Marić Bratić Tunjić Bingulac Filipović Gagulić Mirosavljević (Popin Božović Kosić Bokan Vuksanović Đukić NMedić)

NK Graničar: Ivkić Kovačević Prnjak Pejčić Lešić Mišić Cerovski Pastuović Lotar Berač Babić (Marić Miličević Smolčić Kovačević H. Džoić Spajić Dabić).