Vrijeme djelomice sunčano s nešto nižim dnevnim temperaturama

0
foto: Pixabay

Vrijeme danas djelomice sunčano s nešto nižim dnevnim temperaturama. U noći i ujutro više oblaka, a ponegdje je moguće malo kiše, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu.

Postupno razvedravanje tokom dana pa će poslijepodne biti sunčanije. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 7 do 10, najviša dnevna između 13 i 15 °C.

Na jugu ujutro još ponegdje kiša, a na kopnu mjestimice magla. Vjetar slab, lokalno umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na Jadranu umjeren sjeverozapadnjak, na otocima i prema otvorenom moru s jakim udarima.

Najviša temperatura uglavnom od 14 do 19 °C, u gorju malo niža.

foto: DHMZ

Četvrtak, 09.11

Sutra pretežno sunčano, ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Poslijepodne sa zapada postupan porast naoblake, a na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima se mjestimice očekuje malo kiše.

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u gorju na udare i jak, uz dalmatinsku obalu do jutra bura, a zatim jugo. Navečer će vjetar na Jadranu jačati.

Najniža jutarnja temperatura na kopnu od -1 do 4 pa je moguć slab mraz, na moru od 8 do 13 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 18 °C, na krajnjem jugu malo viša, prognoza je DHMZ-a.

foto: DHMZ