Coca Cola se vraća na police, oglasila se Fortenova

0

Fortenova grupa danas je objavila kako se na police Konzuma, Velproa, Rota i Tiska od danas opet vraćaju proizvodi koje distribuira Coca-Cola HBC Hrvatska.

Sva pića te kompanije preventivno su, podsjetimo, povučena iz distrubucije prije dva dana.

“Temeljem objave Državnog inspektorata RH od 9. studenog 2023. te pisane obavijesti kompanije Coca Cola da je zaprimila informaciju o rezultatima ispitnih izvještaja Državnog inspektorata RH o kontroli uzoraka njezinih proizvoda prema kojem se uzorci smatraju zdravstveno ispravnima i kojom kompanija potvrđuje da se svi proizvodi koje proizvodi i distribuira Coca-Cola HBC Hrvatska smatraju zdravstveno ispravnima i sigurnima za konzumaciju, kompanije Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Roto dinamic i Tisak u svoje prodajne kanale vraćaju proizvode Coca Cole”, objavila je danas Fortenova grupa.

Sinoć je pred kamere RTL-a stao i predstavnik Coca-Cole, direktor Korporativnih poslova i održivosti Bruno Jelić, koji je ponovio priču da se radilo o – izoliranom incidentu.

“Sada napokon nakon nekoliko dana možemo reći kako je riječ o jednom izoliranom incidentu koji je povezan s našom jednom staklenom bočicom. Nadamo se da će se povjerenje naših potrošača sada početi vraćati u sigurnost i ispravnost naših proizvoda. Kao i naši sugrađani proteklih nekoliko dana zabrinuti smo dešavanjima i naše su misli s ozlijeđenom osobom kojoj ovim putem želimo što brži oporavak”, rekao je Bruno Jelić, direktor Korporativnih poslova Coca Cole.