Odlaze li sutra zbilja Kulešević i Tomas?

0
foto: NK OSIJEK/ ARHIVA

Sutra bi na Pampasu trebao biti vrlo zanimljiv dan. Razgovarati će se ponajprije o budućnosti Stjepana Tomasa na klupi Osijeka, a prema svemu sudeći izglednija je opcija da će on napustiti klupu nego ostati na njoj. Pad u igri traje već neko vrijeme. Iz utakmice u utakmicu otkako je sezona nastavljena poslije reprezentativne stanke Osijek izgleda sve gore i gore. Porazom od Slaven Belupa nastavljena je tako kriza Osijeka, koji je bez prvenstvene pobjede u posljednjih pet nastupa. U tom periodu ima dva remija i tri poraza.

Pobjeda nema na vidiku, s tribina se zaziva odlazak uprave, prije svih sportskog direktora Ivice Kuleševića koji je u očima navijača najveći uteg u njihovom odnosu s klupskim vodstvom, trenera.

Neslužbeno stižu informacije kako bi uz Tomasa mogao otići i Kulešević. Koliko god vam to možda na prvu nerealno zvučalo nije nemoguće jer ,kad bolje razmislite, Čohar i Sakalj bi vrlo vjerojatno tim činom probali barem malo ugoditi sa pravom ogorčenom navijačkom puku te još bitnije vjerojatno misle da bi tim činom kupili sebi prividni mir. – Javlja Bijelo-plava birtija

U borbi za fotelje ionako se prvo izbacuju oni najslabiji.. U “hranidbenom lancu” na Opus Areni je u ovom slučaju to upravo Ivica Kulešević.

Sutra dakle vjerojatno dobijamo odgovore na gore navedena pitanja.