Navijači Osijeka izdaju vlastitu Bijelo-plavu reviju

Foto: Klub navijača Bijelo-plavi

Klub navijača Bijelo-plavi udruga je koja za cilj ima reaktiviranje i proširivanje navijačke i simpatizerske baze Nogometnog kluba Osijek, ali i drugih osječkih sportskih kolektiva. Jedan od načina na koji to žele postići je i časopis upravo posvećen Bijelo-plavima.

Tako je od danas u prodaji prvi broj Bijelo-plave revije, sigurno najvećeg samostalnog projekta Kluba navijača Bijelo-plavi koji je osnovan prije nešto više od godinu dana. 

„Bijelo-plava revija na 52 stranice donosi pregršt originalnih informacija iz Nogometnog kluba Osijek, od brojnih intervjua s Upravom, strukom, trenerima i igračima preko navijačkih osvrta i pitanja pa sve do pregleda dosadašnjih aktivnosti Kluba navijača Bijelo-plavi”, stoji u priopćenju poslanom uz objavu prvog broja „Bijelo-plave revije”.

Foto: Klub navijača Bijelo-plavi

„Bijelo plavu reviju vidim kao dvosmjerni komunikacijski kanal koji omogućuje kvalitetan javni dijalog navijača i Uprave u izgradnji partnerskih odnosa sa ciljem napretka i rasta našeg Kluba, ali i svojevrsnu medijsku kroniku događanja u NK Osijeku i oko njega. Revija na taj način postaje jedinstvena platforma kakvu nema nitko u HNL-u pa ni znatno šire i stoga sam ponosan na svoje urednike i tekstopisce što smo akteri ovog postignuća. Planirana su 4 broja godišnje te iduće izdanje očekujte u travnju“, rekao je Anđelko Balikić, glavni urednik revije.

U realizaciju časopisa su se, osim inicijatora i glavnog urednika Balikića te urednika i “Katice za sve” Tomislava Buljubašića, uključili i članovi KNBP kao tekstopisci, komentatori ili fotografi, a kvaliteti su nesumnjivo doprinijela i eminentna novinarska pera, Nikola Patković iz Jutarnjeg lista, Gradimir Đukarić iz Sportskih novosti, te Mladen Kovačević novinar Osječke televizije.

„Velika zahvala svima, a pogotovo NK Osijeku koji nam je maksimalno izašao u susret te Gradu Osijeku i svim sponzorima koji su podržali ovaj projekt “iz nule”! Ovo je prvi, sigurno ne i posljednji broj Revije koja je prema našim saznanjima jedinstvena u Hrvatskoj, a nadamo se da će kao takva postati vrijedno pa i kolekcionarsko štivo za sve ljubitelje bijelo-plave boje i one koji će to tek postati“, poručuju iz Kluba navijača Bijelo-plavi i dodaju kako se do Revije može doći već sada, u poslovnici “Urar Živković” u Strossmayerovoj ulici 8 u Osijeku, a od idućeg tjedna, za kada je planirana službena promocija, i na kioscima Tiska diljem Hrvatske.