Koncert u čast Kići Slabincu: Slavonijo ja sam tvoje dijete

0
foto:crorec

U studenome obilježavamo tri godine kako nas je napustio slavni pjevač, skladatelj, bećar i roker Krunoslav Kićo Slabinac. Brojni slavonski glazbenici obilježit će upravo treću godišnjicu odlaska legendarnog Krunoslava Kiće Slabinca, velikim koncertom danas u Osijeku, 10. studenoga, u dvorani Gradski vrt.

Osim što će se ove godine obilježiti treća godišnjica otkako je napustio svoju Slavoniju, Kićo bi također trebao u Osijeku dobiti svoj park, odnosno jedan od parkova u Gradskoj četvrti Gornji grad će dobiti naziv upravo po njemu.

U organizaciji agencije Koncert i Hrvatske glazbene unije podružnice Osijek a pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije održat će se koncert 10.listopada s početkom u 20 sati u dvorani Gradski vrt.
Najpoznatije Kićine hitove izvodit će Goran Bošković, Berislav Crnković Bero, Igor Delač, Darko Ergotić, Željko Ergotić, Stjepan Jeršek Štef, Šima Jovanovac, Vlatka Kopić Tena, Zoran Kuna, Željko Lončarić Žec, Antun Nikolić Tuca, Marta Nikolin, Ivan Štivić i KUD Osijek 1862, uz pratnju zabavnog benda Željka Nikolina i Drage Labana te Tamburaškog orkestra “Batorek”.

Program će voditi Uršula Tolj i Miroslav Čabraja a cijena ulaznice je 15 eura za tribine i 20 eura za parter. Prodajna mjesta su:
Online ulaznice www.koncert.hr
OSIJEK – Caffe bar Press, Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Play (dvorana Gradski vrt)
NAŠICE – The Monkey bar
VALPOVO – Centar kulture M.P. Katančić
VINKOVCI – Fitness centar Zara
VUKOVAR – Hotel Lav
Eventim sustav (kiosci Tisak media, Petrol benzinske crpke)