Automobil se zabio u stup javne rasvjete, vatrogasci iz auta izvlačili više priklještenih osoba

0
foto: DVD Ludbreg

Jutros se u Malom Bukovcu, nedaleko od Ludbrega, dogodila teška prometna nesreća. Prema izvještajima vatrogasaca DVD-a Ludbreg, automobil se zabio u stup javne rasvjete, pri čemu je više osoba ostalo priklješteno.

“02. lipnja u 06:17 dobivamo dojavu od VOC-a Varaždin o prometnoj nesreći s više priklještenih osoba u mjestu Mali Bukovec, ulica Vladimira Nazora. Na mjesto intervencije izlazimo s dva vozila i 10 vatrogasaca,” navodi se u službenoj objavi DVD-a Ludbreg.

Dolaskom na mjesto nesreće, vatrogasci su utvrdili da se radi o bočnom udaru automobila u stup javne rasvjete te da je vozilo zaglavljeno između dvorišne ograde i stupa. “Pristupamo provjeri ozlijeđene osobe i izvlačenju automobila pomoću vitla. Nakon oslobađanja pristupa vozilu pristupamo skidanju vrata, odmicanju B stupa automobila i oslobađanju priklještene osobe. Unesrećenog stavljamo na nosila te predajemo djelatnicima HMP-a Ludbreg na daljnju obradu,” stoji u objavi.

Na mjestu intervencije bili su i pripadnici DVD-a Mali Bukovec, koji su zbrinuli dvije unesrećene osobe i osiguravali mjesto nesreće. Točan broj ozlijeđenih osoba i uzrok nesreće još nisu poznati.