Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Zdravko Čolić u Osijeku

25 studenoga 20:00 23:00

Miljenik cijele regije i svih generacija, Zdravko Čolić nakon 7 godina ponovno stiže pred osječku publiku – 25. studenoga 2023.godine.

Zdravko Čolić, jedan od rijetkih glazbenih velikana koji je još za života stekao titulu ‘legende’, nakon 7 godina, ponovno priprema nezaboravnu koncertnu večer u Osijeku. Miljenik cijele regije i svih generacija, pred osječku publiku stiže 25. studenoga, u dvoranu ‘Gradski vrt’. Nakon velikih prošlogodišnjih koncerata u zagrebačkoj Areni te nedavnog u pulskoj Areni, na red je došao i istok Hrvatske, u koji će se, nesumnjivo, uputiti i mnoga publika iz drugih krajeva Hrvatske.

Koncert će se održati u subotu, 25. studenoga u 20:00 sati u dvorani Gradski vrt. Cijene ulaznica su 25 eura za parter-stajanje a tribina 30 eura. Dostupne su na eventim.hr.

Solistička karijera duga 50 godina iznjedrila je mnogobrojne hitove, a kao Čolićev osobni pečat izdvojile su se pjesme ‘Ti si mi u krvi’, ‘Pusti, pusti modu’, ‘Noć mi te duguje’, ‘Sinoć nisi bila tu’, ‘Gori vatra’, ‘Produži dalje’, ‘Ti možeš sve’, ‘Svadbarskim sokakom’ i mnoge, mnoge druge.

Upravo uz taj opus, odrastale su brojne generacije, stoga ne čudi da se za Čolićeve koncerte uvijek traži karta više. Pripremite se za čarobno glazbeno putovanje kroz retrospektivu najljepših.

Omogući obavijesti i budi uvijek u tijeku s najnovijim vijestima Prihvaćam Ne ,hvala