Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Đakovo Craft Beer festival 2023

1 rujna 17:00 2 rujna 23:30

Po četvrti puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer festival, festival domaćeg piva. Festival će se održavati dva dana, u petak i subotu, 01. i 02. rujna u sklopu programa Đakovačkog ljeta u Strossmayerovom parku.

Organizatori festivala su Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo. Festival podupiru Osječko-baranjska županija i Hrvatska turistička zajednica.
Na festivalu će se predstaviti jedanaest craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva. Jedna inozemna pivovara dolazi iz Njemačke: Frau Gruber i donosi dvije ekskluzive u Hrvatsku, dvije pivovare dolaze iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), jedna pivovara iz doline Neretve: Brewille (Metković) i sedam pivovara iz Slavonije: Mali div (OS), Walkow (VU), Golijat (ŽU), Funky Brewery (SB), Stric (NA), Slavonica (Pakrac), te domaćin lokalna pivovara Black Hat (DJ).

Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy i Amore. U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo, Ida Prester + Lollobrigida će nastupati u petak, 1.rujna, Ivan Ivanković & Bend, a Planet Groove u subotu.

%d blogeri kao ovaj: