Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Advent u Petlovcu

foto: MB Press

3. prosinca 2023. 17:00 22:00

Advent u Baranji prigodan je program slavljenja nadolazećih blagdana Božića koji će se održavati kroz 4 adventske nedjelje, u različitim mjestima diljem Baranje. Zbog velike multikulturalnosti naroda koji obitavaju na ovom području, cilj je prikazati, očuvati i objediniti običaje i tradicije koje Baranja ima, u vrijeme adventa.

Advent u Petlovcu će se održati u nedjelju, 03. prosinca 2023. godine s početkom u 17 sati na školskom igralištu. Sudjelovat će djeca s područja Općine Petlovac, OŠ Šećerana, PŠ Petlovac, PŠ Luč, PŠ Baranjsko Petrovo selo, PŠ Torjanci i dječji vrtić Petlovac.

U programu je Božićni sajam i božićne igre koje organiziraju P.G.D.I.. Ugođaj će biti ispunjen božićnim veseljem, Djedom Božićnjakom i vilenjacima.

U duhu blagdanske čarolije, Moto Mrazovi će darivati prigodne poklone najmlađima kako bi im uljepšali božićno vrijeme. Djeca će imati priliku susresti se s veselim Moto Mrazovima, koji će se pobrinuti da svako dijete osjeti toplinu i radost blagdana.

Kao vrhunac blagdanskog veselja, planirano je puštanje lanterni s božićnim željama. Ova prekrasna tradicija stvaranja svjetlosnih putanja na nebu bit će poseban trenutak za sve prisutne. Svaka lanterna će nositi sa sobom želje za srećom, ljubavlju i mirom, stvarajući magičan prizor koji će ostati urezan u sjećanjima svih sudionika.

Omogući obavijesti i budi uvijek u tijeku s najnovijim vijestima Prihvaćam Ne ,hvala