Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Advent u Kutjevu

27. studenoga 2022. 19:00 24. prosinca 2022. 11:00

Turistička zajednica Grada Kutjeva pod pokroviteljstvom Grada Kutjeva i u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Kutjeva i Komunalnim društvom Kutjevo organizira „Advent u Kutjevu“. U organizaciju su se sa svojim programom uključili i Narodna knjižnica i čitaonica Kutjevo, Dječji vrtić Grozdić i Osnovna škola Zdenka Turkovića Kutjevo.

Advent je započeo paljenjem prve adventske svijeće na Trgu graševine.

Svake nedjelje u 19 sati palit će se svijeće uz molitvu župnika Ivana Štivičića i uz adventske pjesme zbora mladih Gaudium i župnog Zbora sv. Male Terezije.

U prosincu su organizatori pripremili raznolik program, koncerte i priredbe u kinodvorani, radionice i pričaonice u knjižnici. Božićni sajam i druženje uz bogatu ugostiteljsku ponudu na Trgu graševine bit će 16. i 17. prosinca te 22. i 23. prosinca. Za najmlađe će zasigurno najzanimljiviji biti dolazak Djeda Božićnjaka koji će ih posjetiti 22. prosinca u 16 sati. Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 17 do 22 sata u periodu od 16. prosinca do 8. siječnja.

Tradicionalno, na Badnjak se svi druže uz girice i medenu rakiju na Trgu graševine od 10 sati.

„Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe, pridružiti nam se i uživati u ovom predblagdanskom vremenu. Što vas još očekuje na Adventu u Kutjevu pogledajte na plakatu u nastavku.“ – poručili su organizatori.

%d blogeri kao ovaj: