Loading Događaji

« Svi Događaji

Advent u Bizovcu 2023.

1 prosinca 18:00 31 prosinca 23:30

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji Općine Bizovac i Turističke zajednice te u suradnji s bizovačkim udrugama po prvi će puta mjesec prosinac u bizovačkoj općini biti u znaku organiziranja adventskih svečanosti.

Advent u Bizovcu 2023.” kako je nazvana manifestacija, započinje u petak 1. prosinca 2023., adventskim veseljem u dvorištu kurije Normann prije čega u 18 sati u kinu Mladost počinje kazališna predstava za djecu “Vilenjačka posla”. Cijeli taj vikend bit će u znaku adventskog veselja u dvorištu kurije, dok će u nedjelju 3. prosinca 2023., u 18 sati u župnoj crkvi u Bizovcu biti održan koncert Katedralnog zbora iz Sremske Mitrovice.

Drugi vikend Došašća u petak 8. prosinca 2023., bit će uveličan otvorenjem likovne izložbe akademskih slikara Žane Erdelji, Željka Begovića i Roberta Erdelji koja u galeriji Antun Ullrich započinje u 18 sati, a nedjelja je rezervirana za koncert dječjeg crkvenog zbora župe sv. Mateja iz Garčina koji počinje u 18 sati. Od petka do nedjelje traje adventsko veselje u dvorištu kurije. Treća nedjelja Adventa 17. prosinca bit će prilika za koncert zbora župe Svetog Mateja iz Gundinaca u 18 sati u župnoj crkvi, a cijeli vikend bit će u znaku adventskog veselja.

Božićni glazbeni igrokaz mama i djece u organizaciji Dječjeg vrtića “Maslačak” na repertoaru je u četvrtak 21. prosinca u 18 sati u kinu Mladost, dok je petak predviđen za otvorenje etnografske izložbe “Bizovačko blago” – tradicijskog ruva u Galeriji Ullrich koja je najavljena za 18 sati. I ovoga je vikenda tijekom tri dana, od četvrtka do subote predviđeno adventsko veselje u dvorištu kurije Normann.

Omogući obavijesti i budi uvijek u tijeku s najnovijim vijestima Prihvaćam Ne ,hvala