Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

21. Moto susret u Batini

foto: Island Pirates

10 kolovoza 08:00 13 kolovoza 17:00

Island Pirates MC organiziraju 21.moto susret u Batini, u prostorijama njihovog kluba, IPMC-a. Moto susret se održava drugi vikend u kolovozu, od 10. do 13. kolovoza 2023.godine. Moto susret trajat će tri dana, ulaz za bajkere je besplatan kao i kampiranje u sklopu susreta.

Tradicionalno moto susret počinje u četvrtak uz zagrijavanje “Warm up party” u domaćoj atmosferi. U petak u 20:00 sati program počinje sa svirkom benda Nihil Chipsa, a potom glazbenu prašinu podižu Kojoti u 22 sata, poznati zagrebačko-vinkovački rock bend. Glazbena karijera ovog benda je od 1992. godine. Bend je mijenjao svoj sastav kroz godine ali fokus je ostao isti- čista energija, hedonizam i rock and roll. Od ponoći će svirati Mina, osječki bend.

U subotu program počinje prijepodne na plaži Zeleni otok u Batini. “Beach party” će biti uz ljetne hitove i dobri stari rock and roll i “Crazy games” koje pripremaju organizatori. Dobra zabava je zagarantirana.

Večernji rock program otvaraju u 20:00 sati bend Crazy five koji sviraju strani rock, u 22 sata nastupa Velorex u istome žanru. Za završnicu od ponoći sviraju Bled Leid domaći rock bend iz Belog Manastira.

%d blogeri kao ovaj: