Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Predstava “Muškarci.hr” u kinu Urania

17. studenoga 2022. 19:00 20:00

U četvrtak 17.11.2022. u 19 h u kinu Urania pogledajte hit komediju „Muškarci.hr“.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima.

Igrajući „Muškarce.hr“ temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro pokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

Za muškarce u našoj predstavi one su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode. Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno). Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi.

Od „Muškaraca.hrgledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.

Glume:
Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić ili Andrej Dojkić, Amar Bukvić ili Živko Anočić

Cijena ulaznice: 100 kn/13,27 EUR

*fiksni tečaj konverzije: 7,53450

ULAZNICE JE POTREBNO UNAPRIJED REZERVIRATI:

➡ 031 205 501 – Uprava (pon-pet od 9 -17 sati)

➡ 031 205 507 – Blagajna kina (svaki dan od 17 -21 sati)

➡ ulaznice@kinematografi-osijek.hr

➡ inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek

%d blogeri kao ovaj: